18:00
Вітальне слово ректора університету професора Петра Сауха з нагоди 95-річчя

Вельмишановні студенти, аспіранти, викладачі, професори та співробітники!Великою і дружною сім'єю франківців, що вчать, навчаються, невпинно і потужно торують шлях у науку, формують нову генерацію українства, ми святкуємо 95-річчя нашого університету.Вуз, який було створено сотнями відомих у своїй справі викладачів, організаторів освіти, пройшов не простий, але славний історичний шлях. Протягом десятиліть сформувалася висока викладацька культура, демократизм і гуманізація взаємовідносин між студентами і педагогами, які стали запорукою нашого нинішнього успіху. Сьогодні освітянські, наукові, соціальні здобутки колективу університету користуються високою повагою і забезпечують йому вагомий авторитет на теренах України. Університет є каталізатором інноваційного, науково-освітнього та культурного розвитку Житомирщини.Тому у нас були і завжди будуть Короленки, Тени, Бондарчуки, Касименки, Михальчуки, Никончуки, Квеселевичі... До нас приходили і приходять юнаки і дівчата, які хочуть стати висококласними фахівцями насправді, а не на папері, у нас вчаться ті, хто вміє і бажає вчитися. Але сьогодні ми маємо докласти ще більше сил, енергії та здібностей, аби зробити наш університет ще більш престижним, таким, де освітні, наукові та інші послуги були б найвищого рівня. Глибоко впевнений, що ми успішно подолаємо усі виклики, адже дбаємо, аби підготовка фахівців була не лише по-справжньому якісною, високопрофесійною, прозорою, демократичною, а й вимогливою, організаційно міцною.Переконаний, що кожним підготовленим фахівцем, кожним науковим дослідженням, виданою книгою, новою науковою школою ми закладаємо фундамент майбутньої самодостатньої, демократичної, правової держави.

Висловлюю глибоку вдячність Вам студенти, аспіранти, викладачі, науковці, співробітники за велику працю задля розвитку нашого університету, задля гідного продовження наших академічних традицій. Вірю в нашу щасливу зірку, в наш спільний успіх на благородній освітянській ниві. Бажаю всім нам надалі з високим творчим натхненням і наснагою помножувати здобутки університету на славу Україні.

Зичу Вам здоров'я та удачі, оптимізму і віри, натхненної праці й навчання, здійснення усіх планів, намірів, сподівань та найзаповітніших мрій.

 

Щиро, з повагою

ректор університету

Петро САУХ

Просмотров: 1299 | Добавил: Админ | Теги: украина, Житомир, иван франко, ЖГПИ, ЖГУ, казахстан, филфак | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: