09:36
Привітання ректора Петра Сауха з Днем університету

Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітники Житомирського державного університету імені Івана Франка, сердечно вітаю всіх Вас із Днем Університету! (подразумевается: а также выпускники всех лет)
Золотими літерами в історію України та світу вписано імена великих українців, серед них – Іван Франко, ім’я якого присвоєно нашому Університетові. Освячений сотнями імен науковців, письменників, митців, державних і громадських діячів – випускників Університету, які ввійшли в українську та світову науку і культуру, Університет, за прикладом свого видатного патрона, здійснює важливу місію – обстоює і виховує почуття національної свідомості та гідності в кожного українця.
Історія нашого Університету сягає глибини віків. Уже 97 років ЖДУ імені Івана Франка перебуває в епіцентрі наукового і культурного життя Житомира та України, відроджуючи духовну культуру, зберігаючи середовище інтелектуальної свободи та поваги до гідності кожної людини. За роки незалежності Університет став потужним науковим осередком та носієм багатих академічних традицій.
Шановні викладачі та працівники університету, від щирого серця бажаю Вам нових трудових звершень, свіжих професійних ідей, незламної сили духу, жаги до нових знань і відкриттів, творчої наснаги та щоденної натхненної праці заради славного майбутнього нашого Університету та України!
Дорогі студенти! Наш Університет має багаті традиції і здатен забезпечити Вас важливими знаннями, які знадобляться Вам у житті, зроблять його змістовним і гідним, подарують Вам радість творчості. Любіть обрану Вами професію, невпинно самовдосконалюйтеся, і вона полюбить Вас, дозволить Вам повною мірою самореалізуватися на благо Вам самим, Вашим родинами і нашій Вітчизні. Бажаю Вам успіхів у навчанні, підкорення нових вершин знань, творчого оптимізму, успішної майбутньої кар’єри!

Щиро, 
ректор Житомирського державного університету імені Івана Франка 
професор Петро Саух

Текст поздравления ректора Житомирского государственного университета имени Ивана Франко Петра Сауха дается без перевода. Думаю, никто из казахских выпускников не забыл украинский язык настолько, чтобы не понимать такое шикарное поздравление.

Просмотров: 985 | Добавил: Админ | Теги: казахстан, Житомир, иван франко, ЖГУ, ЖГПИ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: